Freelance

Gepubliceerd dec. 09, 21
6 min read

cateraar & Thuiskok

ik kook veelal met producten uit de provincie Groningen en zorg daarbij altijd voor passende wijnen en bieren. U bent van harte welkom bij Brussels Lof - Tapas buffet....

Duurzame Catering, Lekker En Gezondwalking Dinner Aan Huis

‘Ik vind het geweldig om voor een intiem gezelschap te koken en een heerlijke avond te verzorgen. Zo creëer ik verbinding en daar doe ik het voor.’ Samen met mijn man en drie jongens, Jesse, Timo en Lode wonen we aan de Utrechtseweg in Zeist. Rondom ons huis hebben we een paradijsje met fruitbomen, fruitstruiken, een moestuin, een kruidentuin en worden we omringd door lavendelgeuren en zingende vogeltjes.

cateraar & Kok ThuisCatering Den Haag

Naast mijn liefde voor koken, lekker eten en in de moestuin werken word ik blij van mensen om me heen! Dit betekent dat ik naast kok ook gastvrouw en sfeermaker ben - Catering, kok aan huis, feest, diner. En daarom heb ik gekozen om voor intieme gezelschappen te koken, waar altijd verbinding is. Ik vind het een voorrecht om hierbij aanwezig te mogen zijn.

cateraar & Kok Thuis

Zet mensen aan een mooi gedekte tafel met kleurrijke gerechten, een lekkere fles wijn en je ziet de glimlach op ieders gezicht verschijnen. Mijn gerechten zie ik als de verbindende factor, omdat mijn gasten smaken kunnen toevoegen en gerechten met elkaar kunnen uitwisselen - Kok aan huis - Catering. Ik zie iedereen ontspannen en oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn.

Je mag mij altijd bellen, appen of mailen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een compleet verzorgd buffet bij u thuis of op uw bedrijf; Maurice@Home zorgt er voor. Wij werken uitsluitend met verse producten van de beste kwaliteit. Catering Den Haag. Wij maken alle buffetten op maat; volledig afgestemd op de wensen van u en uw gasten. Enkele voorbeelden van buffetten ziet u hier onder de button.

kok Aan Huis Nj-cook4you

Kok inhuren voor thuis Organiseer je een feest of evenement bij je thuis en wil je het koken uit handen geven? Of wil je thuis met vrienden, familie of collega’s een nieuwe eetervaring opdoen en tegelijkertijd iets opsteken op culinair gebied? Dan kun je ervoor kiezen om een kok in te huren, die bij je thuis komt om een uitgebreid menu voor je te verzorgen.

In de meeste gevallen kun je zelf het te bereiden menu bepalen, maar soms kun je bij een thuiskok ook kiezen uit voorgestelde menu’s. Vaak worden er streekproducten gebruikt en kun je kiezen voor eten uit een bepaald land of seizoen. In de meeste gevallen worden er bovendien bijpassende drankjes verzorgd.

Een thuiskok doet vervolgens boodschappen voor het menu en komt ruim van tevoren naar je huis toe. Vaak neemt hij/zij eigen servies, tafellinnen, bestek en glaswerk mee - Duurzame catering, lekker en gezond. Als het om een groter feest of evenement gaat, kan er ter ondersteuning ook bediening aanwezig zijn. Nadat het hele menu is uitgeserveerd, zorgt de thuiskok ervoor dat de keuken schoon achterblijft.

catering Den Haag

Meer informatie over de tweede optie vind je op onze pagina’s catering en catering aan huis. Wil je een thuiskok bij jou in de buurt huren? Raadpleeg dan de Mygo Matchmaker. Je kunt de Matchmaker online gebruiken door op de Matchmakerknop te klikken en telefonisch door te bellen naar .

Je kunt ook een kok inhuren voor evenementen op andere locaties. Als je meer wilt leren op het gebied van koken, kun je bovendien een kok inhuren om één of meerdere kookworkshops of –lessen te verzorgen. Kok op locatie Een kok kan niet alleen worden ingehuurd om een diner bij je thuis te verzorgen: er zijn ook veel andere locaties mogelijk.

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Cateraar Den Haag

Ook kan een kok worden ingehuurd om het eten en drinken te verzorgen bij onder andere bruiloften, verjaardagen, jubilea en tuinfeesten. Kosten kok aan huis De meeste koks die worden ingehuurd voor een diner aan huis, werken met startkosten. Die kosten lopen uiteen van . Daarnaast berekenen koks reis- en annuleringskosten.

Walking Dinner

Catering, diner, BBQ, borrel, buffet, walking dinner, Alles is duurzaam geproduceerd en maakt gebruik van streekproducten van onze vaste leveranciers (Cateraar & Kok thuis). Wat de pot schaft dat is elke week anders. Dus mocht je de komende weken een keer eten willen bestellen – lekker, gezond en lokaal – laat het ons dan weten 🙂 Wil jij dit? Mail dan naar of bel/app 06 2444 1912.Gastenboekcatering Den Haag

Bestellen graag minimaal een dag van tevoren doorgeven. Wij bezorgen op afspraak. Je hoeft geen rekening met ons te houden – als je er niet bent dan leveren we bij de buren. Het eten hoeft alleen nog even in de oven te worden verwarmd, instructies worden meegeleverd. Wij werken zo min mogelijk met wegwerp materialen maar met pannetjes en ovenschalen die we binnen 2 weken op afspraak weer komen ophalen.~~~~~~~~~~___Esther van Leeuwe verzorgt met Smaak van de Waard lekkere, duurzame en gezonde catering met lokale producten vanuit Krimpen aan den IJssel.

Smaak van de Waard gebruikt verse lokale producten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en het Groene Hart. Deze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Onder andere groen rund- en lamsvlees van Hoeve Linquenda uit Ouderkerk aan den IJssel, rivierkreeft van Jan de Waard Visserij uit Lekkerkerk en bakproducten van Schiedamse Molens. Kijk eens bij de streekproducten voor meer producten van lokale afkomst.

Nj-cook4you Catering

De kleinste opdracht die zij ooit heeft gedaan was een diner voor 2, namelijk een huwelijksaanzoek! Daarentegen bestond de grootste opdracht uit een 4-gangen diner voor 1. 000 man in Delft. Natuurlijk doet zij deze grote opdrachten niet alleen, en heeft ze een goede samenwerkingen met ervaren koks en bedienend personeel..

Diner op locatie door Chef Nicolas Geniet van een compleet verzorgd luxe diner, bbq of walking dinner bij jou thuis of op locatie. Alle gerechten zijn huisgemaakt en het menu wordt in overleg samengesteld. Zowel zakelijk als privé mogelijk vanaf 12 personen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de 1,5 meter aanpassingen.

cateraar & Kok ThuisNj-cook4you

Kok aan huis Klaas Culinair is gespecialiseerd in het koken van diners & walking dinners. Een diner aan huis, een walking dinner op uw bedrijf of een huwelijksdiner op een kasteel, het kan allemaal. Thuiskok Klaas heeft een voorliefde voor de Franse / Hollandse keuken. Het is voor hem iedere keer weer een uitdaging om gerechten smaakvol op tafel te zetten, en ze mooi te presenteren.

Kok Aan Huis En Luxe Catering

Met het 5 gangen diner kunt u thuis genieten van heerlijke gerechten, samen goed voor een volwaardig diner. Ook gewoon in de keuken te bereiden. Met het 10 gangen diner kunt u thuis genieten van heerlijke gerechten, samen goed voor een volwaardig diner. De 5 warme gerechten hebben nog een eenvoudige bereiding nodig die u zelf kunt doen op de BBQ of op het fornuis.

Nj-cook4youKok Aan Huis Thuiskok - Thuisdiner - Walking Dinner - Catering

De lekkerste gerechten voor iedere gelegenheid Met iedere gelegenheid bedoelen we ook echt iedere gelegenheid hieronder hebben we een aantal van de mogelijkheden weergegeven. Er zijn er daarnaast nog veel meer, dus vraag het vooral na wanneer uw idee hier niet tussen staat. Kok aan huis: Bij deze optie haalt u bij wijze van spreken de chef uit het restaurant, rechtstreeks naar uw eigen keuken (Kok aan Huis Catering).

Barbecue aan huis: In de zomermaanden gezellig barbecueën met al uw familie en vrienden? We verzorgen dit graag voor u! Nieuw in ons aanbod: de winter barbecue. Geniet ook in de winterse maanden van de lekkerste gerechten. Hapjes catering: Perfect voor uw bedrijfsborrel, feestje, reünie, opening of een ander evenement.

Navigation

Home

Latest Posts

De Koffie Winkel: Koffiespecialist

Published Jun 21, 22
7 min read

Plantaardig Ijs - IJsbaart

Published Jun 15, 22
6 min read